Påfågelsommar av Hannah Richell

Nummer: 10467
Titel: Påfågelsommar
Originalets titel: The Peacock Summer
Författare: Hannah Richell
Översättare: Lisbet Holst
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-37-15361-2
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Det krävs inte mycket för att undgå att bli sedd i ett hus som det här.

Om boken:
En uppslukande roman om familjehemligheter och förbjuden kärlek på den engelska landsbygden. På samma släktgods, men med många år emellan, är två kvinnor med om varsin omvälvande sommar. Lillian Oberon känner sig instängd i ett olyckligt äktenskap men ser ingen väg ut. När den karismatiske konstnär som hennes man anlitat kommer till godset vänds allt upp och ner. Årtionden senare kliver Lillians barnbarn Maggie över tröskeln till det nedgångna huset. Hon har återvänt från Australien, dit hon flydde efter ett stort kärlekssvek. Tiden är inne att se sanningen i vitögat och konfronteras med det förflutna. Nutid och dåtid flätas samman och bildar en gripande historia.

Min åsikt:
Gripande, spännande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar