Inte någons mamma av Jessica Hindsfors

Nummer: 10465
Titel: Inte någons mamma
Författare: Jessica Hindsfors
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7885-032-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Jessica Hindsfors!

Bokens första mening:
Mörkret föll hastigt och det gjorde henne trygg, precis som hon föreställt sig att det skulle göra .

Om boken:
Frida och hennes man köper drömhuset på landet och flyttar ut från stan. De packar upp och slår sig till ro. Samtidigt är inget som det borde vara. Deras tillvaro är kantad av läkarbesök, hormonbehandlingar och barnlängtan. Och deras äktenskap är svajigt.

När Frida hittar en kaffeburk med några gamla brev i under inflyttningen, blir hon uppslukad av dess innehåll och stämning. Hon blir mer och mer nyfiken och börjar göra efterforskningar. Vem är kvinnan som en gång i tiden bott i samma hus som Frida? Och varför verkar de nästan hundra år gamla breven påverka henne?

Min åsikt:
Gripande, fin & stark debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar