Jag väntar i snön av Daniel Dencik

Nummer: 10505
Titel: Jag väntar i snön
Originalets titel: Anden person ental
Författare: Daniel Dencik
Översättare: M. Andersson
Förlag: Polaris
Utgivningsår: 2014/2019
ISBN: 978-91-7795-175-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från bokförlaget Polaris.

Bokens första mening:
Jag väntar i snön.

Om boken:
Plötsligt får Alexander meddelandet att han inte får träffa sina barn mer. Anmälningar om våld och övergrepp avlöser varandra. Alexander vet att samtliga anklagelser är ogrundade, han vill göra allt för att det ska klarläggas. När han söker komma till tals med psykologen som anmält honom förvägras han detta. Först när han har erkänt anklagelserna vill psykologen möta honom. Polisen utreder anklagelserna och finner inget. Ärendet förs till domstol. Domstolen tillerkänner barnen umgängesrätt med Alexander. Men handläggarna i stadsförvaltningen sätter sig emot. Nu vidtar en otrolig kamp. Alexander mot de sociala myndigheterna.

Min åsikt:
Skakande, stark & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar