Jag andas, alltså finns jag av Caroline Cederquist

Nummer: 10564
Titel: Jag andas, alltså finns jag
Författare: Caroline Cederquist
Förlag: Albert Bonniers
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-0-017838-3
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Han ligger och ruttnar.

Om boken:
”Jag andas, alltså finns jag” är Caroline Cederquists berättelse om sin uppväxt i en gränslös familj, där pappan väljer spriten medan mamman främst ser till sig själv och sina behov. Under barndomen präglas hon av övergreppen från dem som borde stå för trygghet och kärlek, tonårstiden är kaosartad, hon följer i sin mammas fotspår och hamnar i destruktiva relationer. Utsatthet och maktlöshet leder henne tills hon som vuxen väljer att bryta med sina skuld- och skamkänslor och börjar läka.

Min åsikt:
Gripande, stark & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar