Vampyrens medhjälpare av Darren Shan

Nummer: 790
Titel: Vampyrens medhjälpare
Författare: Darren Shan
Förlag: Berghs
Utgivningsår: 2000/2005
ISBN: 91-502-1623-6
Betyg: 3 av 5


Om boken:

”Förut levde jag ett helt vanligt liv med fotboll, läxor och kompisar. Men allt förändrades efter natten på Cirque de Freak – skräckens cirkus – då jag ingick mott avtal med mr Crepsley. Och det fanns ingen återvändo.”

Darren lever sida vid sida med mr Crepsley, en av nattens varelser. Livet utan vänner tynger honom och desperat försöker han motstå det enda som kan hålla honom levande – blod. Men en våldsam sammandrabbning med vargmannen förändrar allt…

Min åsikt:
Andra delen om legenden om Darren Shan är helt ok men inte mer än så.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar