Jag kan inte vara hos dig nu av Sara Salander

Nummer: 10700
Titel: Jag kan inte vara hos dig nu
Författare: Sara Salander
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-88964-60-1
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag.

Bokens första mening:
Hej mamma, jag hatar dig!

Om boken:
Hej mamma, du sa att det var du och jag mot världen. Men du ljög. Jag tänker aldrig förlåta dig, du är så dum. Du förtjänar vatten och bröd. Det är ditt fel och jag hatar dig. /Pytte ensammast i världen och det är ditt fel!

När mamma ringer säger hon förlåt tusen gånger, men det spelar ingen roll nu. Ordet förlåt kan inte göra det gjorda ogjort. Mammas dumma dumhet har ställt sig i vägen för allt som är bra. Ordet förlåt räcker inte till. Mamma är en bov. Någon som har gjort något riktigt dumt och nu ska hon få sitt straff.

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Fantastisk, gripande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar