Lilla Berlin 6 – Bättre brinna upp än fejda ut av Ellen Ekman

Nummer: 10757
Titel: Lilla Berlin 6 – Bättre brinna upp än fejda ut
Författare: Ellen Ekman
Förlag: Galago
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-77750598
Betyg: 5 av 5

Bokens första mening:
Är du förberedd om det skulle hända en stor samhällskatastrof?

Om boken:
I sjätte upplagan av Lilla Berlin har det sorglösa partylivet börjat ta ut sin rätt på Otto, Mira, Stina och de andra trendkänsliga stadskidsen i Ellen Ekmans älskade serie. Vid 30 kommer livskriserna som ett brev på posten och blandas med klimatångesten i en perfekt cocktail av hopplöshet, panik och apokalyps.

Andra skaffar barn och får månadslön, samtidigt som Otto tvingas inse att han inte är kung på dansgolvet längre, Mira ständigt är pank av att gå på dyra möhippor, och Freja kan inte ens kallprata utan att det låter som en domedagspredikan. Bättre brinna upp än fejda ut är en rolig och samtidskommenterande samling strippserier. Lilla Berlin publiceras regelbundet i bl.a. Metro, Sydsvenskan, Helsingborgs dagblad och Västerbottens-kuriren. Boken innehåller också tidigare opublicerat material.

Min åsikt:
Lysande, rolig & smart!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar