Hockeyuppdraget av Sanna Juhlin & Jonas Anderson

Nummer: 10772
Titel: Hockeyuppdraget
Författare: Sanna Juhlin
Illustratör: Jonas Anderson
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-88964-21-2
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag.

Bokens första mening:
– Var har du dina skridskor?

Om boken:
Milla avskyr att åka skridskor. Ändå drar hon med sig sin kusin Fahim till isladan. Hon behöver muntra upp honom och få honom på andra tankar då han är ledsen. Där i isladan råkar hon i bråk med Sander, sin livslånga plågoande, och det slutar med att de ingår ett avtal.
Om en vecka ska Milla ställa upp med sitt lag och spela en ishockeymatch mot Sander och hans gäng. Problemet är bara att Sander har spelat ishockey i flera år och Milla knappt kan stå på ett par skridskor. Hon behöver sin kusins hjälp. Kan de vinna med ett lag som består av deras mammor och en gammal vaktmästare? De behöver en tränare och Milla vet precis vem.

Hockeyuppdraget är första boken om Milla och Fahim.

Ålder 6-9  år.

Min åsikt:
Fin, rolig & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar