OBS: Synd av Lovisa Wistrand

Nummer: 10829
Titel: OBS: Synd
Författare: Lovisa Wistrand
Förlag: Hoi
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7697-074-4
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Hoi förlag.

Bokens första mening:
Han är inte kär i mig.

Om boken:
Bröllopet närmar sig för Isabel och förberedelserna rullar på. Det ska tas beslut om servetter och valsen ska finputsas på danskurs. Men i tankarna är Isabel hos Per som hon träffade genom en skrivkurs. Efter hans försök till en flirt tog Isabel avstånd från honom. Nu börjar de hitta tillbaka till sin avslappnade jargong i chatten igen.

När samtalen tar fart dröjer det inte länge innan de har hittat ett gemensamt projekt: att avslöja den kände författaren Edward Örn som håller i skrivkursen. Han leder en förening för sina mest talangfulla elever, där de får chansen att ta en alternativ väg till framgång … En väg där man måste ”bjuda till”.

OBS: Synd är andra boken i Messenger-duologin och uppföljaren till OBS: Flirt.

Min åsikt:
Underhållande, charmig & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar