Ingemar Modigs uppvaknande av Mikael Bergstrand

Nummer: 10831
Titel: Ingemar Modigs uppvaknande
Författare: Mikael Bergstrand
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-78351-89-3
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken.

Bokens första mening:
Han insåg direkt att det var kört.

Om boken:
Varje morgon vaknar Ingemar Modig sjöblöt av svett, precis innan klockradion slår på. Om han inte hinner stänga av den innan väckningssignalen ljuder kommer någon att dö. Tvångstankarna har tagit över Ingemars liv. Men så träffar han Dalia, en elvaårig flicka från krigets Syrien.
Dalia är inte bara fruktansvärt envis och en jäkel på att svära på svenska. Hon är dessutom en väldigt bra fotbollsspelare och accepterar inte ett nej. Tillsammans försöker vännerna hitta en väg som går bortom plågsamma minnen och kulturkrockar. Vad de inte vet är att den avdankade lokalreportern Ludvig Nilsson smider onda planer. Vardagslunken i Borstafors kommer snart vara ett minne blott.

Min åsikt:
Underhållande, gripande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar