Dimhäxan av Linda H Axelsson

Nummer: 10885
Titel: Dimhäxan
Författare: Linda H Axelsson
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-88964-75-5
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag.

Bokens första mening:
Äntligen torsdagskväll.

Om boken:
Hon stirrar på dimman och ser hur den på nytt tjocknar, mörknar, sväller. Nu är den inte tyst längre. Inifrån tjockan hör hon ljud väsande, morrande och fräsande läten som från ett rovdjur som fått korn på sitt byte och vet att det inte finns någonstans för bytet att fly.

Olivia vet inte vad hon ska tro. Vad är det för en ondskefull dimma som lurar där moster Blenda bor? Är den på riktigt? Eller är det någon som skapar den? Kanske grannen som hänger döda kråkor i körsbärsträdet. Kommer dimman att sluka Olivia? Eller kan hon med den märkliga Felicias hjälp hitta ett sätt att förgöra ondskan?

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Läskig, stark & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar