Dödens tunnlar av Darren Shan

Nummer: 800
Titel: Dödens tunnlar
Författare: Darren Shan
Förlag: Berghs
Utgivningsår: 2000/2007
ISBN: 978-91-502-1648-6
Betyg: 4 av 5


Om boken:

”Jag heter Darren Shan. Jag är halvvampyr. Det var svårt att vänja sig vid att dricka blod, och länge vägrade jag att göra det. Till sist gjorde jag det ändå och efter första smakprovet finns det ingen återvändo. Jag lade min mänskliga rädsla bakom mig och kunde blir ett äkta nattens väsen.”

Darren och mr Crepsley har för tillfället lämnat Cirque du Freak och rest till en stad. Medan mr Crepsley är ute på hemligt uppdrag, njuter Darren av det normala storstadslivet. Men en kväll får den bekymmerslösa tillvaron ett brutalt slut och Darrens lojalitet till mr Crepsley sätts plötsligt på prov. Snart är Darren indragen i en livsfarlig jakt där det visar sig att både han och hans vänner är villebråd.

Min åsikt:
Det blir mer och mer spännande att läsa om Darren och mr Crepsley.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar