En dag, Jennifer av Risto Pakarinen

Nummer: 10914
Titel: En dag, Jennifer
Originalets titel: Someday Jennifer
Författare: Risto Pakarinen
Översättare: Peppe Öhman
Förlag: HarperCollins
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-509-4425-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins.

Bokens första mening:
Dagen då tidsmaskinen anlände började oskyldigt.

Om boken:
Peter sitter fast. Hans karriär står still, vännerna träffar han bara på Facebook och hans romantiska liv har nått sitt bäst före-datum. Men efter att en kväll ha tittat på Tillbaka till framtiden får han en idé han ska resa tillbaka till den tid då hela livet låg öppet framför honom. Då hans enda bekymmer var vilka stentvättade jeans han skulle ta på sig och vilken tjej som satt bredvid honom på engelskalektionen. Tillbaka till 1986.

Sagt och gjort. Han stänger av sin mobil och flyttar in i sitt gamla pojkrum. Han låter håret växa och hänger sig helt åt sitt projekt, som egentligen har ett enda mål: Att få en andra chans med hans första stora kärlek, Jennifer. Men tidsresor har sina komplikationer. Särskilt när alla andra runt omkring honom befinner sig i nuet.

Min åsikt:
Charmig, underhållande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar