Dyngkåt och hur helig som helst av Mia Skäringer

Nummer: 804
Titel: Dyngkåt och hur helig som helst
Författare: Mia Skäringer
Förlag: Frank
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-85865-19-2
Betyg: 3 av 5


Om boken:

”Jag är bara så trött på superdupermorsor, självuppoffring, martyrskap, husfridsknull och falska glättiga fasader. Jag längtar efter verklighet, sårbarhet, och magar med hudbristningar. Efter människor som vågar vara sig själva utan djupa klyftor mellan hur de känner sig och vad de verkligen visar upp. Efter nya Marior som av egen vilja och egen funnen kåthet vågar be sin Josef om helt egoistiskt sex när lille jesusbarnet somnat.
Mammor är väl också människor, eller? Sårbara, svaga. Vilda och ömma. Känslor som kommer och går. Tänk om vi skulle våga vara oss själva en stund innan vi dör. Tänk om vi skulle fatta hur jävla vackra vi är.
Här är en bok med krönikor som jag skrivit i tidningen mama och delar ur min blogg som funnits i två omgångar.
Kom nära.”
Mia Skäringer

Min åsikt:
En rätt kul bok fylld med krönikor och blogginlägg.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar