Vissla i mörker av Emma Healey

Nummer: 10945
Titel: Vissla i mörker
Originalets titel: Whistle in the Dark
Författare: Emma Healey
Översättare: Åsa Brolin
Förlag: Forum
Utgivningsår: 2018/2019
ISBN: 978-91-37-15296-7
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
”Det här var den värsta veckan i mitt liv”, sa Jen.

Om boken:
Under en resa med sin mor Jen, försvinner femtonåriga Lana spårlöst. Några dagar senare hittas hon på landsbygden, nerkyld med sår över kroppen och blöta kläder. Hon hävdar att hon inte minns vad som hänt henne, men Jen misstänker att hennes dotter döljer något. Hur mycket de än frågar så vägrar Lana att prata, och polisen anser att fallet är avslutat. Lana blir alltmer sluten, vägrar gå till skolan och insisterar på att sova med tänd lampa. Jen kan inte släppa sin jakt på sanningen, så hon ger sig ut för att försöka gå i dotterns fotspår – en resa som förändrar hennes liv.

Min åsikt:
Spännande, gripande & mörk!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar