Frallan har en hemlighet av Sarah Ohlsson & Lisen Adbåge

Nummer: 11060
Titel: Frallan har en hemlighet
Författare: Sarah Ohlsson
Illustratör: Lisen Adbåge
Förlag: Lilla Piratförlaget
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7813-100-6
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Idag är det tre dagar kvar till julafton.

Om boken:
Frallan har en hemlighet. Hon har lärt sig att läsa! Det ska vara en hemlighet ända fram till julafton, för då fyller mormor år och att Frallan har lärt sig läsa är ju världens bästa födelsedagsklapp!

På julafton ska Frallan också få träffa Hanna, som är en bebis och nästan Frallans kusin. Hon är barnbarn till Klaus och bor egentligen i Tyskland, men på julen ska hon komma hit med sina pappor. Mormor pratar om Hanna hela tiden, det blir faktiskt ganska tjatigt. Tänk om hon bara kommer bry sig om Hanna på julafton, och inget alls om Frallan?

Ålder: 6-9 år

Min åsikt:
Underbar, rolig & charmig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar