Ambulans 906 – Till det yttersta av Christian Unge

Nummer: 11073
Titel: Ambulans 906 – Till det yttersta
Författare: Christian Unge
Förlag: Tiden/Norstedts
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-91-1-310778-3
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Christian Unge.

Bokens första mening:
”SOS 112, vad har inträffat?”

Om boken:
Rezas liv bjuder sällan på några överraskningar: han är ensamstående pappa, kör ambulans och försöker glömma sina drömmar om att bli kirurg. Så när en okänd man oväntat dyker upp och erbjuder honom 20 000 för att rädda livet på en skottskadad kille kan han inte stå emot. Snart är han anställd som husläkare åt ett kriminellt nätverk.
Medan han kämpar med att dölja sitt extraknäck för sin nya partner i ambulansen, den noggranna sjuksköterskan Malin, börjar dessutom antalet heroinöverdoser runtom i Stockholm att öka. Ambulansen tvingas göra täta utryckningar och det dröjer inte länge innan Tekla Berg, akutläkare på Nobelsjukhuset, anar oråd. Polisen kopplas in. Men vad är det egentligen som ligger bakom överdoserna?

Till det yttersta är första säsongen i en serie om Reza och Ambulans 906.

Serien är inläst av Alexander Salzberger.

Min åsikt:
Spännande, fartfylld & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris .

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar