Lika i döden av Anna Roos

Nummer: 11100
Titel: Lika i döden
Författare: Anna Roos
Förlag: Louise Bäckelin
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-7799-116-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från LB förlag.

Bokens första mening:
En ensam snöflinga seglar genom luften, dansar långsamt fram och tillbaka innan den landar på mannens lätt blåfärgade hud.

Om boken:
Vera Jansson gjorde sig impopulär på sin hemort när hon som ung beskyllde en av stadens entreprenörer för oönskade närmanden. En anklagelse som inte gick att styrka och som hon senare tog tillbaka. Vera har därför inte satt sin fot i Trosa på flera år när en av hennes barndomsvänner hittas död. Samtidigt får hon i uppdrag av sin chef att ansvara för revisionen av ett företag på orten. Hennes återkomst väcker starka känslor och snart står det klart att små oförrätter i det förflutna kan få stora konsekvenser i nutid.

Å-barnen var vad de kallades, barnen som bodde i de pittoreska villorna vid Trosaån. När natten kom kröp de samman framför brasan och lyssnade till Veras fars sagor. »Bara en till«, brukade de vädja när han läst färdigt, men oavsett hur många historier han berättade gick solen alltid ned och mörkret sänkte sig över husen vid ån.

Detta är första boken i serien Morden vid världens ände.

Min åsikt:
Spännande, stark & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar