Hålla dig nära av Karen Cleveland

Nummer: 11137
Titel: Hålla dig nära
Originalets titel: Keep You Close
Författare: Karen Cleveland
Översättare: Örjan Sjögreg
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-1-309848-7
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Kvinnan vaknar med ett ryck och drar med bultande hjärta efter andan.

Om boken:
Stephanie Maddox måste fatta tuffa beslut varje dag. Hon jobbar med interna utredningar på FBI, och ser till att de som inte följer reglerna får sitt straff. Men hon är också ensamstående mamma till tonårssonen Zachary. Hon vet såklart att Zach inte är perfekt, men han har alltid varit skötsam och fått högsta betyg i skolan.

När en kollega i förtroende berättar att FBI har startat en utredning kring Zachary och att de misstänker att han tillhör en terroriströrelse, tror Stephanie inte att det är sant. När hon kort därefter upptäcker ett vapen i Zachs garderob ställs hennes värld på ända. Har Stephanie varit helt fel ute ifråga om sin ordentlige son? Och vad är Stephanies plikt om han nu är inblandad i något kriminellt? Att skydda honom? Eller att ange honom?

Detta är en fristående fortsättning på framgångsrika thrillern Hon som inte vet.

Min åsikt:
Spännande, stark & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar