Ett julmirakel om dagen av Poppy Alexander

Nummer: 11132
Titel: Ett julmirakel om dagen
Författare: Poppy Alexander
Inläsare: Daniella Mendel-Enk
Översättare: Katarina Jansson, Helena Dahlgren och Jonna Tinnervall
Förlag: Tiden
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-51500614
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Han krängde på sig rocken och såg samtidigt på kalendern.

Om boken:
Sedan hennes man gick bort för fyra år sedan lever Kate ensam med sonen Jack. Och ingen tid på året känns så plågsamt ensam som tiden fram till jul – en högtid som Kate tidigare älskade. Som om inte detta var nog tvingas hon dessutom att sälja julgranar i kylan utanför varuhuset där hon jobbar, på chefens order klädd som ”sexig tomtenisse”.

Vad Kate behöver är inget mindre än ett julmirakel, om hon så ska styra upp det själv. För hon har bestämt sig: i år ska hon ge sig själv och Jack en riktig jul. Och det ska bli starten på deras nya liv.

Men hur noga Kate än planerar kan hon inte råda över det oväntade. Och när stans ensammaste mamma möter stans ensammaste man, den sorgsne och vackre Daniel, finns det kanske en chans att rädda julen för dem allihop …

Följ Kate, Jack och Daniel i en nedräkning varje dag fram till jul!

Ett julmirakel om dagen är en serie i fyra delar.

Min åsikt:
Charmig, underhållande & fin!

Köp boken:
Boken finns bland annat här
Del 1 Bokus & Adlibris.
Del 2 Bokus & Adlibris.
Del 3 Bokus & Adlibris.
Del 4 Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar