Sent på dagen av Tessa Hadley

Nummer: 11197
Titel: Sent på dagen
Originalets titel: Late in the Day
Författare: Tessa Hadley
Översättare: Amanda Svensson
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-46-23581-1
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
De lyssnade på musik när telefonen ringde.

Om boken:
Alex och Christine, och Lydia och Zach, har varit vänner sedan tjugoårsåldern, långt innan de blev två gifta par. Nu trettio år senare lever de ett stilla medelklassliv i London – tills en förtvivlad Lydia en dag ringer från sjukhuset och berättar att Zach har dött av en hjärtinfarkt. Alla tre är överens om att Zach, med sitt generösa och jordnära sätt, var den oersättliga, den som de inte hade råd att förlora. Men istället för att de kommer varandra nära i den gemensamma sorgen, börjar ouppklarade problem och oförrätter från förr långsamt stiga upp till ytan.

Min åsikt:
Gripande, fängslande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar