Förväntan av Anna Hope

Nummer: 11195
Titel: Förväntan
Originalets titel: Expectation
Författare: Anna Hope
Översättare: Helen Sonehag
Förlag: Etta / Sekwa
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-88979-00-1
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Det är lördag, vilket är marknadsdag.

Om boken:
Hannah, Cate och Lissa är unga, färgstarka och oskiljaktiga. De bor i East End i London och deras tillvaro genomsyras av konst, aktivism, romantiska äventyr och känslan av att ha hela livet framför sig. De är fulla av liv och energi. De är bästa vänner.

Tio år senare har livet inte riktigt blivit som de förväntade sig. Istället befinner de sig mitt bland spillrorna av misslyckade karriärer och svalnande äktenskap. Alla tre längtar efter det som någon av de andra har. Alla tre frågar sig samma sak: Hur lever man ett meningsfullt liv?

Min åsikt:
Gripande, stark & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar