Minns oss som nu av Anna Lönnqvist

Nummer: 11231
Titel: Minns oss som nu
Författare: Anna Lönnqvist
Förlag: Louise Bäckelin
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-7799-136-6
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från LB förlag.

Bokens första mening:
Husnyckeln kärvar när jag skjuter in den i låset och direkt när jag vrider runt tar det stopp.

Om boken:
Dagen före julafton anländer floristen Thea till ett frostigt Sunnanby från somriga Nya Zeeland. Hon har två veckor på sig att ta hand om dödsboet som hennes mammas moster lämnade efter sig, sen ska hon åka tillbaka för att fortsätta driva sin älskade blomsterbutik. Den som har blivit hennes allt sen Thea flydde från Sverige drygt tre år tidigare, fast besluten att aldrig återvända.

Huset som Thea har ärvt inhyser en stor syateljé och visar sig snart vara fullt av hemligheter, och mostern Marianne betydligt mer passionerad än hennes ensamma tillvaro tydde på. Thea blir snabbt uppslukad av att finna svar. Samtidigt träffar hon Tim den snygga, men gåtfulla fotografen och märker hur hon börjar dra paralleller mellan sitt eget liv och Mariannes. De verkar ha mer gemensamt än hon någonsin kunde tro.

Thea bär dock på en egen tung hemlighet och vet att hon aldrig mer kan ha ett förhållande. Tim i sin tur har ett trassligt förflutet som hans hjärta aldrig återhämtat sig från. Drömmen om de två är omöjlig redan från början och när tiden rinner ifrån dem visar sig Tim också ha dolt saker som får långt större konsekvenser än han själv kunde ana. Allt de hade var nu.

Detta är andra boken i serien Kärlek i Sunnanby.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Sommaren med Ava (1)

Min åsikt:
Underbar, gripande & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Minns oss som nu av Anna Lönnqvist“

  1. Den boken verkar så mysig. Vill läsa.

Lämna ett svar