En midsommarnatt av Sara Dalengren

Nummer: 11233
Titel: En midsommarnatt
Författare: Sara Dalengren
Inläsare: Lisa Ahnlund
Förlag: Word Audio Publishing
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-78292233
Betyg: 3 av 5

Bokens första mening:
Varför stannar vi?

Om boken:
Alice Norberg har lämnat livet i Stockholm bakom sig och återvänt till sitt föräldrahem. Utan vare sig jobb eller pengar är hennes mål att skapa en ny tillvaro åt sig själv och sin son. Med sin nyvunna frihet är kärlek det sista hon tänker på. Men närmaste grannen, mjölkbonden Noa Lundkvist, har helt andra planer …

Noa var bara femton när den fyra år äldre Alice övergav landsbygden för huvudstaden. Nu är hon tillbaka och Noa inser att hans tonårsförälskelse inte har mattats utan växer sig starkare för varje gång de ses. Och den här gången tänker han inte låta henne komma undan.

Min åsikt:
Charmig, underhållande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar