En gång är ingen gång av Sara Dalengren

Nummer: 11236
Titel: En gång är ingen gång
Författare: Sara Dalengren
Inläsare: Callin Öhrvall Delmar
Förlag: Word Audio Publishing
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-7829-815-0
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Word Audio Publishing.

Bokens första mening:
”Vad tycker ni om den här, då?”

Om boken:
Miranda står inför en skilsmässa och för första gången sedan tonåren kommer hon att vara singel. Hon försöker att inte vara avundsjuk på sin storasyster Alice, som både har blivit mamma och är upp över öronen kär i mannen hon snart ska gifta sig med. En kväll när ensamheten känns värre än vanligt ger Miranda sig ut på jakt för att hitta mannen med stort M. Och hon lyckas: den hon träffar är ung, snygg och raka motsatsen till hennes exmake.

Wilhelm har återvänt till Sverige inför sin bror Noas bröllop, men det dröjer inte länge förrän pappans missnöje får honom att fly föräldrahemmet. När han inser att den vackra kvinnan han flirtat med på krogen är Miranda, lillasyster till broderns blivande fru, är det redan för sent för att dra sig tillbaka. Attraktionen är alltför stark och när hon ber att följa med honom hem kan han inte säga nej. När det blir dags för bröllop möts de två på nytt och ingenting blir som någon har tänkt sig.

En gång är ingen gång är en fristående fortsättning på En midsommarnatt.

Min åsikt:
Underhållande, stark & charmig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar