En halv värld bort av Mike Gayle

Nummer: 11274
Titel: En halv värld bort
Originalets titel: Half a World Away
Författare: Mike Gayle
Översättare: Hanna Svensson
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-1-309741-1
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Kära Jason!

Om boken:
Kerry Hayes vet exakt vem hon är: ensamstående mamma, städare och Mariah Careys största fan. Uppvuxen på olika fosterhem runt om i London har hon inte haft ett helt lätt liv. Ända sedan hon var liten har hon drömt om att återse sin lillebror som adopterades bort när de båda var små.

Noah Martineau tror sig veta exakt vem han är: en framgångsrik brottmålsadvokat, med fru och barn och ett stort hus. Han har aldrig blickat bakåt, hans föräldrar har alltid gett honom ett kärleksfullt bemötande, och den lilla detaljen att de har olika färg på sin hud har aldrig haft någon betydelse.

Trots det så är det något som har skavt i honom hela hans liv utan att han har kunnat sätta fingret på vad det är. Plötsligt står Noah öga mot öga med ett förflutet han aldrig tidigare ägnat en tanke.

Min åsikt:
Stark, vacker & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar