Sidopersonen av Saara Turunen

Nummer: 11289
Titel: Sidopersonen
Originalets titel: Sivuhenkilö
Författare: Saara Turunen
Översättare: Malin Kivelä
Förlag: Wahlström & Widstrand
Utgivningsår: 2018/2020
ISBN: 978-91-46-23601-6
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Jag flyttade till den här lägenheten för några år sen.

Om boken:
Tänk om allt inte går som för Anne på Grönkulla – att man bor någonstans på landsbygden, vallar getter och får och har ett stort hus, tjockt hår och massor av barn? Tänk om det istället blir så att katten äter grädden och mjölken surnar i kannan? Om man hittar sig själv i en lägenhet med en madrass på golvet och en krukväxt som enda sällskap. Om man just har skrivit en bok och allt skulle bli annorlunda, men plötsligt har alla andra kvalitetssoffor och äkta makar, och nu måste vi gå, säger de? Tänk om man hade väntat sig något annat än denna tystnad överallt?

Min åsikt:
Lysande, gripande & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar