Svärmodern av Moa Herngren

Nummer: 11342
Titel: Svärmodern
Författare: Moa Herngren
Förlag: Norstedts
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-1-309990-3
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Norstedts.

Bokens första mening:
Min mamma har precis dött men jag sörjer min son mer.

Om boken:
Som ensamstående mamma har Åsa och hennes son alltid varit nära. Men relationen förändras när sonen träffar en ny flickvän som snart blir gravid. Åsa gör sitt bästa för att knyta an till sin nya svärdotter, men då Åsa försöker hjälpa till uppfattas hon som gränslös. Det blir början på en konflikt som kommer att splittra hennes familj.

Det blir smärtsamt uppenbart för Åsa att den viktigaste personen i sonens liv inte längre är hon själv, utan svärdottern och den nya familjen. Och när Åsas egen mamma går bort, står hon plötsligt alldeles ensam.

Min åsikt:
Lysande, laddad & skickligt skriven!

Vald till månadens bok i maj 2020.

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar