I nöd och lusta av Elin Eldestrand

Nummer: 11351
Titel: I nöd och lusta
Författare: Elin Eldestrand
Inläsare: Lisa Ahnlund
Förlag: Word Audio
Utgivningsår: 2019
ISBN: 978-91-78293407
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
– Vill du ligga?

Om boken:
Emma är en 38-årig gift småbarnsmor med zebraränder på magen och hängbröst. Kontorsjobbet på det lilla snickeriet känns enformigt, chefen är påträngande och kärlekslivet med maken Andreas har gått i stå. Och till råga på allt har bägge hennes systrar problem. Så livet kunde onekligen kännas bättre.

Plötsligt börjar Emma inse att saker och ting inte står riktigt rätt till på kontoret; någon verkar ha fifflat med bokföringen, kollegor börjar uppträda konstigt och på nätterna tycks det ske märkliga saker i byggnaden. Och var det verkligen en olycka som orsakade den förre revisorns död? Samtidigt som frågetecknen på jobbet hopar sig upptäcker Emma att någon skickar nakenbilder till hennes man. Hon bestämmer sig för att det får vara nog – nu tänker hon reda ut vad som egentligen pågår, både på arbetet och i privatlivet!

Detta är första boken i serien Systerskap.

Min åsikt:
Rolig, charmig & spännande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

2 svar till “I nöd och lusta av Elin Eldestrand“

  1. […] åsikt om tidigare böcker i serien: I nöd och lusta […]

  2. […] åsikt om tidigare böcker i serien: I nöd och lusta (1) & Att vara dig trogen […]

Lämna ett svar