Att vara dig trogen av Elin Eldestrand

Nummer: 11362
Titel: Att vara dig trogen
Författare: Elin Eldestrand
Förlag: Word Audio
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-78298211
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
Ljuset tränger sig in genom mörkret och pockar obarmhärtigt.

Om boken:
När Lina vaknar upp på lasarettet i Lycksele har hon ingen aning om hur hon hamnat där. Hon har drabbats av minnesförlust och nu gäller det att försöka återkalla så mycket som möjligt av vad som hänt de senaste månaderna. Varför befinner hon sig långt upp i Norrland? Vad har hon råkat ut för? Och hur kommer det sig att hon har ett positivt graviditetstest i sin väska?
Med hjälp av sin familj, inte minst systrarna Emma och Anna, lyckas Lina sakta men säkert dra sig till minnes delar av vad som hänt. En del av minnena skulle hon helst slippa, men den stora chocken kommer när hon inser att det finns mer än en tänkbar kandidat som far till barnet hon väntar!

Detta är den andra, fristående, delen i serien Systerskap.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
I nöd och lusta (1)

Min åsikt:
Rolig, gripande & underbar!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar