Solsken och parmesan av Christoffer Holst

Nummer: 11363
Titel: Solsken och parmesan
Författare: Christoffer Holst
Förlag: Lovereads
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-88801524
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
I Roslagen, precis vid havet som breder ut sig mot Åland, ligger en gullig liten trästad som heter Öregrund.

Om boken:
Rasmus är en avdankad dansbandsstjärna som tillbringar dagarna på sin systers soffa och har svårt att komma över sitt ex. Hilda älskar matlagning mer än något annat, men jobbet som kock på en förskola ger inte direkt utlopp för hennes drömmar. Särskilt inte när hon gått och blivit KK med sin chef …

För att komma ut i världen har båda två bokat in sig på en matlagningsresa till Toscana. Men på Arlanda får de ett oväntat besked: hotellet i Italien har brunnit ner och istället ska kursen hållas på ett pensionat i Öregrund, en liten stad vid Roslagens kust. Väl där kommer kursdeltagarna allt närmare varandra, och känslor blommar upp. Men alla bär de på hemligheter, som när som helst riskerar att avslöjas under den värmande sommarsolen …

Min åsikt:
Underbar, gripande & vacker!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar