Renoveringsobjekten av Eli Åhman Owetz

Nummer: 11353
Titel: Renoveringsobjekten
Författare: Eli Åhman Owetz
Förlag: HarperCollins
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-509-4864-6
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från HarperCollins.

Bokens första mening:
Ett litet lagom projekt när du ska dra igång din frilansverksamhet.

Om boken:
Susanne har slagit in på en ny väg i livet. Hon har brutit upp från ett passionslöst äktenskap och lämnat arkitektfirman i Stockholm för att starta eget. Ett prestigefullt uppdrag i det lilla samhället Grävinge i Roslagen är den perfekta chansen att börja om på nytt. Till en början verkar det vara ett riktigt drömjobb att rita om fabriken, där man en gång tillverkade den berömda Grävingesandalen , till en lyxig konferensanläggning. Men när ägarparet presenterar sin vision börjar Susanne ana oråd. De vill riva alla husen längs fabriksgatan i byn. Ju mer Susanne lär känna sina nya grannar, desto mer omöjligt börjar hela renoveringsprojektet kännas.

För vad kommer att hända med Ingegerd som har bott i Grävinge i hela sitt liv? Hon som bjuder på kaffe med dopp och minnen från förr. Och Conny, fastighetsskötaren som väver bilinredningar på fritiden? Han som är mycket yngre än Susanne men som får henne att skratta som hon inte gjort på väldigt, väldigt länge.

Min åsikt:
Underhållande, charmig & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Ett svar på “Renoveringsobjekten av Eli Åhman Owetz“

  1. Den där boken verkar trevlig.

Lämna ett svar