Tick tack av Ewa Christina Johansson

Nummer: 11393
Titel: Tick tack
Författare: Ewa Christina Johansson
Förlag: B Wahlströms
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-32-21233-8
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från B Wahlströms.

Bokens första mening:
Det höga tickandet skar i mina öron och hamrade mot trumhinnorna.

Om boken:
Tillys familj har precis flyttat till ett nytt hus och av en slump hittar Tilly en klocka på vinden. Det är ett gammalt fickur med tunna, guldfärgade visare. Tilly skruvar upp klockan och den börjar genast ticka. Med uret i handen sätter hon fötterna på den första stegpinnen för att klättra ner från vinden igen. Klockan slår tolv, stegen går sönder och Tilly faller handlöst till golvet.
Det skulle kunna vara en tillfällighet, men när en ny olycka inträffar, och sedan ännu en, inser Tilly att det är något ondskefullt med klockan. Tilly försöker desperat göra sig av med uret, men det kommer hela tiden tillbaka till henne. Och samtidigt blir olyckorna mer och mer allvarliga …

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Spännande, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar