Ta ingen skit, Ann-Britt av Christina Larsson

Nummer: 11395
Titel: Ta ingen skit, Ann-Britt
Författare: Christina Larsson
Förlag: Bokfabriken
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-78354-09-2
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Bokfabriken.

Bokens första mening:
Du har blivit utsedd till årets chef, årets bäst klädda kvinna och din bok Konsten att leva fullt ut toppar säljlistorna.

Om boken:
Ann-Britt Roos vet inte var hon ska göra av sig själv. De eskalerande klimakteriebesvären, barnens tjat, omorganisationen på jobbet och äldreboendet som hotar slänga ut hennes far om han rymmer igen utgör ständiga källor till kaos.

Så vill hennes man Krister plötsligt sälja villan där de bott i trettio år och fort ska det gå. Innan hon vet ordet av står Ann-Britt i en ny lägenhet, förvirrad, ensam och fullkomligt otillräcklig. Hon som alltid ställt upp för allt och alla. Vad har hon gjort för att förtjäna detta?

När nya grannen Carmen hittar Ann-Britt gråtande i trapphuset öppnas en ny värld för Ann-Britt, där ingen låter en vän stå ensam. Carmen och hennes vänner peppar Ann-Britt med coachning, galna upptåg och makeovers, men framför allt ger de henne kärlek och omtanke.

Sakta men säkert växer en ny kraft fram hos Ann-Britt och snart bestämmer hon sig för att det är nog. Hon tänker inte ta mer skit!

Min åsikt:
Fantastisk, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar