När du blir vi av Åsa Bonelli

Nummer: 11399
Titel: När du blir vi
Författare: Åsa Bonelli
Förlag: Louise Bäckelin
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-7799-183-0
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från LB förlag.

Bokens första mening:
Rakel torkade de tårstrimmiga kinderna med baksidan av handen och svepte den sista klunken vodka.

Om boken:
Efter uppbrottet från Gustav har Malin äntligen hittat någon form av ro, tack vare löpningen och stödet från Olof och hans pappa Herman. Trots det gnager en stark önskan inom henne som känns omöjlig att uppnå. Framförallt nu när hon är singel och hennes biologiska klocka inte direkt tickar långsammare. Men när Malin av en slump träffar Emelie börjar hon förstå att läget kanske inte är så hopplöst som hon trott.

Olof reser land och rike runt och håller föredrag om hur han byggt upp sitt liv efter tsunamin, då han förlorade sin fru, deras son och ofödda barn. I publikvimlet på föreläsningarna sticker en kvinna ut. Hon följer hans turnéschema och verkar söka närmare kontakt. Vem är hon och vad är hon egentligen ute efter?

När Jacob Juul-Andersen, förläggare på ett av Danmarks största förlag, hör av sig till Malins förläggare Pelle och meddelar att de är intresserade av Malins och Olofs bok finner glädjen inga gränser. Men konsekvenserna blir långt mer omfattande än Malin någonsin kunnat ana …

Detta är tredje boken om Malin.

Min åsikt om tidigare böcker i serien:
Stanna innan du går (1) & Vid ögonblickets slut (2)

Min åsikt:
Charmig, underhållande & välskriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar