Pappan som slutade vara en superhjälte av Janne Persson

Nummer: 11413
Titel: Pappan som slutade vara en superhjälte
Författare: Janne Persson
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-89147-56-0
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag.

Bokens första mening:
Det här är Willes pappa.

Om boken:
En dag när Wille vaknar märker han att något inte är som vanligt med pappa. Han har åkt till jobbet utan att ta på sig superhjältekläderna. Har han bara ”pappyjamasen” på sig? Och hans ”hjältelefon” ligger kvar i köket. Han som alltid är så noga med allt. Wille och hans storasyster Agnes blir oroliga och ger sig ut för att leta efter pappa. Aldrig hade de kunnat ana vad som skulle hända.

Pappan som slutade vara en superhjälte är en bok om utbrändhet och utmattningsdepression. Att förklara för barn vad som händer när en förälder drabbas av utbrändhet är inte alltid lätt. I den här boken får vi följa med på hela resan från det jobbiga och ibland skrämmande till den väg som leder tillbaka.

Ålder 3-6 år.

Min åsikt:
Gripande, tänkvärd & fint illustrerad!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar