Bara för en stund av Theréze Ingmarson

Nummer: 11436
Titel: Bara för en stund
Författare: Theréze Ingmarson
Inläsare: Malin Janlöv
Förlag: Saga Egmont
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-8726580037
Betyg: 5 av 5

Recensionsexemplar från Theréze Ingmarson.

Bokens första mening:
Vattnet kittlade uppfriskande och sommarnattens dunkel avskärmade dom från omgivningen.

Om boken:
Alex har lämnat sin trygga hamn, stallet, djuren och huset i skogen där hon bor, och flyttat in till stan över sommaren. Hennes mamma är sjuk och Alex har lovat att ta hand om hennes affär medan hon ligger inlagd på sjukhus. Ansvaret för huset och djuren har hon lämnat över till Petra som gått med på att bo där medan hon är borta.
Petra behövde lämna stadslivet och sin familjesituation, och att passa ett hus ute på landet passar henne perfekt just nu. Vardagen mitt ute i ingenstans är inget hon är van vid men gårdens charm, och den snygga grannen Klas, tinar långsamt hennes hjärta. Men livet hon lämnat bakom sig är svårare att komma bort från än hon trott.
Samtidigt inser Alex att hon påverkas mer av livet inne i stan än vad hon först anat. Av en slump träffar hon Lasse och känslan som sveper genom henne är som ingen hon tidigare känt, men samtidigt som hon vill låta sig dras med av stämningen kan hon inte låta bli att känna sig rädd.

Min åsikt:
Underbar, gripande & fint skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar