Vredesmod av Veronica Sjöstrand

Nummer: 11497
Titel: Vredesmod
Författare: Veronica Sjöstrand
Inläsare: Katarina Ewerlöf
Förlag: Word Audio
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-7829-964-5
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Word Audio Publishing.

Bokens första mening:
Välkommen till vår grupp.

Om boken:
Aktivistgruppen Mori, som håller till på Internets illegala sidor på Darknet, har länge sökt efter en möjlighet att riva ner maktens strukturer och starta en revolution, ett världskrig. De har nu hittat sitt mål – ett fredssamtal i Stockholm mellan USA, Sydkorea och Nordkorea.

Althea Molin, som arbetar på stiftelsen Vigilance med ett forskningsprojekt om extremism på nätet, upptäcker gruppens planer. Hon inser att de verkar ha både struktur och medel att utgöra ett hot mot de fyra ländernas presidenter.

Tillsammans med sin bästa vän Emelie och kollegorna på Vigilance försöker Althea desperat få ländernas säkerhetsorganisationer att lyssna, men politik och misstro sätter ständigt krokben för henne. Dagarna närmar sig och gruppens planer på Darknet blir allt otäckare och mer realistiska. Försöken att stoppa aktivisterna tar Althea från New York till både Seoul och Stockholm.

Kommer mötet att bli det fredssamtal som planerats, eller blir det i stället ett blodbad?

Detta är femte boken om gärningsmannaprofileraren Althea Molin.

Min åsikt:
Spännande, fascinerande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar