Försoning av Jessica Gunnarsson

Nummer: 11519
Titel: Försoning
Författare: Jessica Gunnarsson
Utgivningsår: 2018
ISBN: 978-91-639-6311-7
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Jessica Gunnarsson.

Bokens första mening:
Skulle vilja stanna tiden här.

Om boken:
Jag trycker bort samtalet och lägger ifrån mig telefonen. Vad vill han? Vad vill jag? Minnesbilder av en förlorad barndom spelas upp i ultrarapid framför mina ögon och jag låter mig svepas med tillbaka. Till mörkret. Smärtan och den stora ensamheten. Vill svära mig fri ifrån det som en gång varit men den lilla flickan som sitter rädd upptryckt i sängen med tårarna rinnande ner för sina kinder är mig ständigt hack i häl.

Kommer jag någonsin bli fri ifrån min barndom?

Försoning skildrar ett vuxet barns helandeprocess, Ett själsligt uppvaknande, en efterlängtad upprättelse men inte minst bekräftelsen av en hel barndoms bortträngda känslor.

Min åsikt:
Tänkvärd, gripande & stark!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar