40 dagar och nätter av Iren Rinmad

Nummer: 11559
Titel: 40 dagar och nätter
Författare: Iren Rinmad
Förlag: Visto
Utgivningsår: 2020
ISBN: 978-91-7885-278-9
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Iren Rinmad.

Bokens första mening:
Långa bryggor sträcker sig ut mot havet.

Om boken:
Att mitt hjärtas röst ropade från ett ställe där jag inte kunde ignorera det, eller att dess ton ofta spelade en helt annan melodi än många andras, förstod jag tidigt.
Om detta var min karmiska återbetalning eller min välsignelse, det visste jag ännu inte. Inte heller visste jag att min resa från person till medveten närvaro redan börjat för längesedan. Jag visste inte heller vad jag gav mig in på. Det enda jag visste med säkerhet var att, trots mitt protesterande sinne, så var mina haltande steg på väg mot en segelbåt som var ämnad att korsa Indiska Oceanen.

Min åsikt:
Tänkvärd, gripande & fint skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar