Årstidernas växlingar av David Danielsson

Nummer: 11632
Titel: Årstidernas växlingar
Författare: David Danielsson
Förlag: Ekström & Garay
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-89308-23-7
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Ekström & Garay.

Bokens första mening:
En gång var allting bara samma öde, ändlösa skog.

Om boken:
Även om jag hade försökt glömma min uppväxt gjorde den sig påmind som vore den en oönskad, påträngande och extremt ihärdig gäst. Dessa minnen, som hade legat vid ett mörkt okänt djup i mitt inre började gradvis att stiga till ytan, som att en tyngd hade hållit dem nere under alla dessa år som hade passerat, men att den tyngden nu hade avlägsnats.

Årstidernas växlingar är en mångbottnad berättelse om utanförskap, och en skildring av medelklassens bräckliga fasad i en svensk avindustrialiserad småstad. I berättarjagets ungdom framträder en upplevelse av en längtan efter att – inifrån och ut – krossa ytskiktet i jakt på en mer autentisk upplevelse av livet.

Min åsikt:
Lysande, stark & skickligt skriven!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar