Bokfestivalen i Snowdonia av Lilly Emme

Nummer: 11633
Titel: Bokfestivalen i Snowdonia
Författare: Lilly Emme
Förlag: Saga
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9788726703054
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
”Vänster, vänster Baptiste!” ropade jag högt.

Om boken:
Holly, stolt ägare till puben Harpan och grisen, har insett en sak. Hennes lilla by i Wales med dess invånarantal på 100 personer räcker inte för att hålla puben flytande. Hur många pizzor kan en bybo i Snowdonia äta per år egentligen? Okej, ganska många, men inte tillräckligt.

Med ostoppbar energi bestämmer sig Holly för att starta en bokfestival som ska dra turister till byn. Att hon själv inte har läst en bok på väldigt länge spelar inte så stor roll. Inte heller att hennes pojkvän hellre skulle starta en internationell alpackatävling. Till Hollys hjälp kommer den irriterande snygga Alys. Och så Chloe förstås, stjärnskådespelerskan som drömmer om att sadla om till fostermamma åt kriminella tonåringar.

Om de bara får dit Ethan, den begåvade men plågade Cambridgestudenten, finns det inget som kan gå fel med Hollys plan. Eller?

Min åsikt:
Charmig, underhållande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar