Klimatsmart och fullkomligt förvirrad av Jennifer Berglund

Nummer: 11667
Titel: Klimatsmart och fullkomligt förvirrad
Författare: Jennifer Berglund
Inläsare: Hanna K. Schmitz
Förlag: Saga
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9788726799743
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Saga Egmont.

Bokens första mening:
Jag försöker verkligen sitta stilla på den smala britsen.

Om boken:
Frida Sandberg ska bli klimatsmart på riktigt – och hon tänker börja med en hemester! Men vart åker man egentligen då? Efter en stunds googlande dyker plötsligt ett riktigt lovande resmål upp. I den lilla byn Vendel bor en äldre dam med ett ledigt gästrum, och hon vill gärna ha en kvinnlig hyresgäst som gillar att laga mat. Kan det bli mer perfekt?

Samtidigt som Fridas nya miljötänk försätter henne i dråpliga situationer blir hon snabbt god vän med sin huskamrat Margareta. Däremot har hon inte samma tur med Margaretas stilige son Jack, som till en början verkar allt annat än imponerad av sin mors sommargäst. Snart börjar hon ändå känna sig riktigt hemma bland invånarna i Vendel, men allt som oftast gör sig en mörk hemlighet påmind. Och när heta känslor uppstår mellan henne och Jack, ja, då glömmer hon nästan bort att hon faktiskt redan har en pojkvän …

Min åsikt:
Underbar, rolig & stark debut!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar