Den perfekta bilden av Anna Alemo

Nummer: 11668
Titel: Den perfekta bilden
Författare: Anna Alemo
Inläsare: Hanna K. Schmitz
Förlag: Saga
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9788726662030
Betyg: 4 av 5

Bokens första mening:
”Fan!”

Om boken:
Hur kan alla vara så perfekta hela tiden? Sara förstår verkligen inte. Själv gör hon sitt bästa för att få en enda fin bild på familjens fredagsmys, men det lyckas aldrig. Barnen bråkar och stökar, hunden är ouppfostrad och Markus är inte direkt någon romantiker. Kollegan Maria säger att hon borde sluta med sociala medier – som om det vore ett problem att man kollar Instagram någon gång då och då. Men snart står Sara inför ett uppvaknande som ska förändra hennes tillvaro totalt. Kanske är inte allt så perfekt som det verkar… vem hade kunnat ana det?

Min åsikt:
Fantastisk, rolig & härlig!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar