Förvrängda cirklar av Arash Raoufi

Nummer: 11731
Titel: Förvrängda cirklar
Författare: Arash Raoufi
Förlag: Lava
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-892-6128-0
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Gul PR.

Bokens första mening:
Runtomkring mig ser jag endast mörker, ondska och elände.

Om boken:
Den unge försvarsadvokaten Dastan Davani lyckas slå igenom som en up-and-coming stjärna på advokathimmeln, trots tuff uppväxt, dubbla kulturer och en känsla av utanförskap. I en miljö där relationer med klienter kan medföra livsfara och kollegornas svek tillhör vardagen försöker Dastan följa sin egen väg.

Frun Jane Mertens är den främsta tryggheten i Dastans liv men hon oroar sig över hans val av yrke. Gangsterledaren Sia Nasri har under flera år expanderat sin makt i Göteborgs undre värld och det verkar som att ingen kan stå i vägen för honom. Men efter en längre tid utomlands återvänder Babyface Mickael Sten för att kräva sin hämnd.

Dastans lojalitet ställs på sin spets när han ofrivilligt dras in i sina klienters krig. Mitt i allt inträffar något som slår Dastans liv i spillror och det är oklart om han någonsin kan ta sig tillbaka.

Förvrängda cirklar är den första delen i serien Försvarsadvokaten.

Min åsikt:
Spännande, fascinerande & gripande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar