Oväntat besök och fullkomlig förvirring av Jennifer Berglund

Nummer: 11797
Titel: Oväntat besök och fullkomlig förvirring
Författare: Jennifer Berglund
Inläsare: EvaMaria Orea
Förlag: Saga
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9788726987744
Betyg: 4 av 5

Recensionsexemplar från Jennifer Berglund.

Bokens första mening:
”Åh nej, vad har du gjort?”, utbrister Anna samtidigt som hon sätter kurs mot hästhagen.

Om boken:
På hästgården i Vendel bor Anna med sina sex islandshästar. Att vara ensam med djuren har hon inget emot – tvärtom. Hon trivs alldeles utmärkt med sitt enkla leverne. Trots detta hänger ett stort orosmoln över henne. Något hon inte berättat för någon. Något hon inte kommer kunna lösa själv.

En dag dyker grannen Folke oväntat upp hos Anna. Hans son Philip har bestämt sig för att lämna Stockholm och köpa en gård i Vendel. Utan att riktigt förstå hur det gick till har Anna plötsligt gått med på att ha Philip som inneboende, för att lära honom om livet på en gård. Hon som egentligen bara vill vara själv! Samtidigt som Anna försöker anpassa sig till sin nya situation dyker flera ovälkomna överraskningar upp. Ett hjärtslitande förflutet, som format hela hennes tillvaro, tvingar henne att ta itu med känslor hon helst velat glömma. Och som om det inte vore nog, visar sig Philip snart vara en ren katastrof som gårdshjälp. Ändå kan hon inte låta bli att tycka om honom – mer än hon egentligen borde. Hur ska hon lyckas ta sig ur det här?

Oväntat besök och fullkomlig förvirring är den andra delen i serien om invånarna i den uppländska byn Vendel. Det är en fristående uppföljare till boken Klimatsmart och fullkomligt förvirrad.

Ljudbok inläst av EvaMaria Orea.

Min åsikt:
Charmig, underhållande & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar