Lång rockad av Michael Wiander

Nummer: 11801
Titel: Lång rockad
Författare: Michael Wiander
Förlag: Idus
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-7634-198-8
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Idus förlag.

Bokens första mening:
”Var är Leo?”

Om boken:
När den före detta schackmästaren Josef startar en schackklubb i sin sons skolklass har han ingen aning om vad som väntar. I hänsynslös konkurrens med Centralskolan och dess äregirige mästartränare utsätts Josef och hans elever för fusk och motgångar, men ska det stoppa dem från att vinna Schackfyran?

Schackklubben Draken är en äventyrlig bokserie i tre delar med schackvärlden som spelplan. I del ett får läsaren följa Parkskolans spänningsfyllda och dramatiska resa till Schackfyranfinalen i Globen.

Ålder 9-12 år.

Min åsikt:
Spännande, gripande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar