Fångad av Lotta Luxenburg

Nummer: 11820
Titel: Fångad
Författare: Lotta Luxenburg
Förlag: Lind & c0
Utgivningsår: 2021
ISBN: 978-91-8018-151-8
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Lind & co.

Bokens första mening:
Den unge mannen spejade ut över den ljusrosa himlen.

Om boken:
Arton miljoner kronor i lösensumma! Annars kommer tjugosjuårige Martin att mista livet. Och blanda under inga omständigheter in polisen. Men den kidnappades far, fastighetsmagnaten och miljardären Peder Albrektsson, är tveksam. Det låter bara som ännu ett försök av den misslyckade sonen att pressa honom på pengar. I all tysthet hamnar dock fallet hos kriminalkommissarie Nick Johansson och hans kollega Klara Pil, och snart tar det en allvarlig och makaber vändning. Tiden håller på att rinna ut, men hur ska man kunna finna någon när man inte ens får yppa vem det är man söker?

Fångad är den femte boken i deckarserien om Nick Johansson och Klara Pil.

Min åsikt:
Spännande, fängslande & underhållande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus, Adlibris & Cdon

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar