Ängel & demon av Jesper Kärrbrink & Håkan Ramsin

Nummer: 841
Titel:
Ängel & demon
Författare: Jesper Kärrbrink & Håkan Ramsin
Förlag: Ordupplaget
Utgivningsår: 2009
ISBN: 978-91-85785-30-8
Betyg: 2 av 5


Om boken:
Elisabeth Gripe får ofta höra hur lik hon är en känd svensk fotomodell. Att hon dessutom utövar kampsport, fullkontakt varianten, är gränslöst förmögen, ger stora summor till välgörenhet samt har funnit sin passion i polisyrket gör att hon har fler fiender än vänner.
När hennes man omkommer under en gemensam klättertur är det som om något går sönder också inom Elisabeth. Hennes chef oroar sig över upptrappat våld i tjänsten. Och hennes enda släkting, den älskade brodern, över hennes psyke.
Plötsligt känner hon det som om de brott hon utreder i finanskrisens skugga riktar sig mot henne personligen. När en ung man dödas i tjänsten och en känd mediadirektör avrättas inför ögonen på sin dotter blir Elisabeth besatt av tanken på hämnd…

Min åsikt:
Jag fastnade inte för den här boken, den var seg och ointressant i det hela, men hade vissa bitar som var ok.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar