Med hela handen i syltburken av Maria Steen

Nummer: 11824
Titel: Med hela handen i syltburken
Författare: Maria Steen
Inläsare: Maria Lyckow
Förlag: Word Audio
Utgivningsår: 2021
ISBN: 9789180003353
Betyg: 3 av 5

Recensionsexemplar från Word Audio.

Om boken:
Agnetas och Carinas liv har varit ganska händelsefattiga på sistone. De har varken fått parkeringsböter, vunnit på Triss eller satt dit någon skitstövel på flera veckor. Det har gått så långt att Carina lagar kalasmat på en tisdag.

Så står det i tidningen att en äldre kvinna i skogen utanför Karlskrona spårlöst försvunnit, men det finns inga tecken på kidnappning eller mord. De enda grannarna bor i ett konstnärskollektiv en bit bort och säger sig inte veta någonting. Enligt Agneta är konstnärer ytterst misstänksamma typer, sådana som knarkar, käkar groddar och pimplar vin. Det sista har hon i och för sig inte så mycket emot. Men kan de ha något att göra med att en tant gått upp i rök? Det borde gå att lista ut om man bara tar lite initiativ, tänker hon.

Med hela handen i syltburken är fjärde delen i feelgood-serien I vått och torrt.

Ljudbok inläst av Maria Lyckow.

Min åsikt:
Spännande, rolig & fängslande!

Köp boken:
Boken finns bland annat här Bokus & Adlibris.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someone

Lämna ett svar